Tornar a l'inici   Com contactar   Enllaços d'interès   Castellano  
Quienes somos   Donde estamos   Areas   Biblioteca
 
 
 
 
Quan
consultar?
 
Per què
consultar?

Sovint, resoldre un problema comença per saber demanar ajuda. Tot i així, quantes vegades, per desconeixement, per vergonya, perquè pensem que el temps ho arregla tot, per la incomprensió del nostre entorn o bé, simplement, per donar més importància a d’altres aspectes de les nostres vides, deixem que el malestar psicològic s’instal·li, s’agreugi i ens amargui l’existència!
Sempre és convenient no deixar passar massa temps: és millor prevenir que curar. Una consulta pot complir una funció d’orientació sense que calgui tractament terapèutic.
Quan algun dels símptomes del nostre apartat “Reconèixer els símptomes” s'instal·la de manera persistent, trencant l’equilibri emocional i físic de la persona, quan els conflictes personals i vitals generen tensions excessives que superen la nostra capacitat de control i superació, no ho dubti: consulti.
Una ment nerviosa, preocupada, tensa o enfadada no permet bones relacions personals, familiars, laborals i socials. D’igual manera, una ment trista, espantada, amb sentiments de buit i de solitud o excessiva necessitat d’afecte i dependència dels altres, no facilita prendre les decisions correctes ni fomentar comportaments adequats que reverteixin positivament a la vida de la persona.
La dissort, la inseguretat, l’ansietat, la depressió, la fòbia, les obsessions o els malestars corporals derivats de la tensió, no són condicions irreversibles. Poden canviar. Qualsevol persona que consulta pot generar recursos per enfrontar els avatars de la vida, comprendre la causa de les seves dificultats i millorar les relacions personals, les condicions laborals i l’ estat d’ànim.
 
  Tornar a l'inici   Avís legal   Mapa del web   Última actualització: 20/07/2024